- Konbuyu başlatan
- 31 May 2015
- 170
- 4
- 18
Ilk pk moviemiz gerisi gelicek . Warrior gözünden de videolar gelicektir izlediğiniz için teşekkürler.
[video=youtube;NejiYdex0ro]
beklemedeyimBendeki sahneleride yükleyeyim editleme bitince berk![]()
+1Bendeki sahneleride yükleyeyim editleme bitince berk![]()
Adam pk atmıs kestiklerini koymus kanki art niyet aramaya gerek yok. Elıne saglık demek duser Pkda kım ne yapmıs herkes kendını ıyı bılıyor maksat eglenceBendeki sahneleride yükleyeyim editleme bitince berk![]()
Kanki kestiklerini elbette koyabilir yanlız arkadaşta bi beyin sorunu var ki ben bi int priestim db malice atıyor ve kestiriyor bu normal bir durum yanlız nedense ws attıgımız o anlar hiç yok hep ben baskası ile kapısırken yada toplama ptlerde iken kestirdiği var her neyse takılsın o beyinsizAdam pk atmıs kestiklerini koymus kanki art niyet aramaya gerek yok. Elıne saglık demek duser Pkda kım ne yapmıs herkes kendını ıyı bılıyor maksat eglence
Strygwyr
8 v 5 dün akşam ki hatirlatirim yolda siz 3 pro biz 2 ev olan haniKanki kestiklerini elbette koyabilir yanlız arkadaşta bi beyin sorunu var ki ben bi int priestim db malice atıyor ve kestiriyor bu normal bir durum yanlız nedense ws attıgımız o anlar hiç yok hep ben baskası ile kapısırken yada toplama ptlerde iken kestirdiği var her neyse takılsın o beyinsiz![]()
Teşekkürlerpriest efsane oynamış yemin ederim. böyle priestle oynucan asıl
Teşekkürler.elinize saglık hocam![]()
Teşekkürler.eline sağlık