- Konbuyu başlatan
- 22 Eki 2015
- 41
- 2
- 8
Oyuncu adı:Gatsby Banlanma:illegal activity Savunma: öncelikle merhaba çoğu insan oyundan,forumdan tanıyordur. Biliyorsunuzdur ki merak eden açtığım konulardan bakabilirsiniz. 2 gün önce sabaha karşı 4 de human kralı bir adama (kendi clanından ) 4-5 gb para yoladı. Bende tüm oyun halkı adına bu konuyu fotuma taşıdım. Bir baktım ne göreyim paranın gittiği adam da jüri üyesi çıktı aman ne güzel 😆 Ben davamızdan vazgeçmedim sonuna kadar da gittim forumdan destek veren cıktı oyun içi pmler geldi 15-20 tane adamsın bizi savundun konuyu kapatmış kapatmasa bizde yazıcaktık falan herneyse zaten dediğim jüri üyesi sacunmasında clanca tüm clanın tl ile kc aldığını belirtti 😀 Sonucu yetişkin bir insan olarak tahmin edebilecek düzeydeydim 1 kişi bir yanda 10-15 para yatıran kişi bir yanda.ayrıca bu konuyu açtığım için jüri arkadaşın beni banlatma talebi oldu yorum olarakda belirtti ki sonrasında dün 24 saat mutelenmiştim gb sattıgım için karakter satısı yasak sanıyordum her neyse doğru karardı bende dün geceden beri oyundaydım nerefeyse 20 kişinin oyunda gb ve karakter satısı , kc satısı ile ilgili flopdlarının kcsini çektim. Mute kalkınca itachiye ilettim 2 kişiyi muteledi sonrada 20-30 kişi mi diye şaşırma tepkisi verdi ki oldukca normal mutele insanları oracle açılacak sonıucta muteyi at adamlar bıraksın serveri hatta 20 ksc yi hizli resime yükleyip oyundan atmamı söyledi bende çok zor olacagını rarlayıp veya mailine yollayayım dedim cevap vermedi. Neyse dedim tam geziniyorum ortalıkta bir pm SoGood (momentus clanı kral ve para yollanan kişinin clanı) o clanı kapat oyunda gb satısı yasak sanane dedim bir baktım yanımda itachi beliriverdi. Bende bak insanları savundugum için üstüme oynuyorlar dedim vs vs o kapat clanı dedi yoksa mutelerim dedi bende benimle ugrasıyorlar ve o jüri saygısızca yok ağzının payını aldın vb şeyler yazıp konuyu kitledi cevap hakkı sa sunulmadı gmlerede yazdım dönülmedi. Sonuc olarak kapatmıycam mute at dedim beni banladı. Gercekten cok komik banlayacağını söylememişti mute demişti heralde bu doğru söyleyeni 9 köyden kovma taktiğiniz . ADALET THEKOGAME de var mı göreceğiz. Ha trajik bir şey o clan 1.5 gündür bende dün duellona madende 2 saat durdu ne yani görmedi mi benim clanımı hahhhaha ama MOMENTUS clanı şikayet ettiğinde banlanıyorum BU KONUDA GMLER KONUYA DÖNÜŞ SAÄžLADIKTAN SONRA JÜRILER KONUYU KAPATMASIN KENDIMI SAVUNABILEYIM. BANIMI KALDIRIN ve o jüri üyesi benden saygısızca konuşması yok ağzının payını aldın mı vb laflarından özür dilesin clanımı seve seve kapatırım. O insanları şikayet etmemde kişisel bir menfaatimin olmadığı net şekilde belli. Saygılar oğuzhan demirbaş